تأمین ۲۵ درصد نیاز کشور توسط یک شرکت دانشبنیان با تولید ۱۰ هزار تُن گوشت بوقلمون در فریدن
به گزارش اصفهان رسانه، مدیر جهادکشاورزی فریدن گفت: یک شرکت دانش بنیان با ایجاد یک زنجیره کامل تولید بوقلمون که شامل تولید جوجه یک روزه، پرورش، کشتارگاه، بستهبندی و ارسال و صادرات میشود، توانسته است...
محمد زمان احمدی افزود: این شرکت دانشبنیان، با فعالیت در دو واحد پرورش بوقلمون مولد با ظرفیت ۷ هزار قطعه، سهم بسزایی در بازار دارد. این شرکت با تأمین ۲۵ درصد نیاز کشور به گوشت بوقلمون، سهم مهمی در تولید ملی ایفا کرده و زمینه اشتغال ۵۰ نفر از نیروهای بومی را فراهم آورده است.
در همین راستا، مجید خدابخشی، مدیر تولید شرکت دانشبنیان، درباره جنبههای فناورانه این دستاورد گفت: در واحدهای مولد این شرکت دانشبنیان، تولید تخم نطفهدار از بوقلمون مولد با استفاده از روش تلقیح مصنوعی انجام میشود. ما توانستهایم صفر تا صد زنجیره تولید این محصول را به طور کامل و بومی در مجموعه خود انجام دهیم.